Președintele României, Klaus Iohannis, participă în această perioadă la reuniunea șefilor de stat și de guvern ai Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) de la Madrid, Regatul Spaniei. Acesta este însoțit și de Carmen Iohannis, alături de care a participat la dineul oferit de Regina Letizia și de Regele Felipe ai Spaniei, chiar la Palatul Regal.

Ținuta aleasă de prima doamnă a stârnit controverse, aceasta optând pentru o rochie elegantă de culoare roz, în contrast puternic cu rochia neagră, elegantă, purtată de Regina Letizia.

Dacă unii dintre internauți au scris că România are cea mai elegantă și prezentabilă familie prezidențială de până acum, cei mai mulți au criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis, unii susținând că aceasta este îmbrăcată ca la carnaval:

  • Rochie fucsia cu mânecuță de danteluță? Groaznică alegere! Parcă este la «grădi»”.
  • „Aceasta este o ținută pentru un dineu cu regele…? Mânecă scurtă, caraghioasă, culoare roz… continuă să ne facă de râs și culmea pe banii noștri!”
  • „Coate goale!!! Lipsă bun simț. Din nou de râsul plânsul !!!”
  • „Doamna cu rochița roz și nelipsita plăsică , ……a întârziat la serbarea de la grădiniță???”
  • „Cine a îmbrăcat-o??? Este o rochie de la țară, din toate punctele de vedere și nu a avut nici oglindă să se privească… Că pe unde s-a dus ne-a făcut de rușine cu ținutele ei depășite și urâte și la croială și la material!!! Nu s-a găsit niciun specialist în modă să o îmbrace?? A lăsat-o de capul ei și ne-a făcut de rușine pe unde a fost!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.