Connect-R a declarat, în cadrul unui video postat pe pagina sa de socializare, că primește constant mesaje de critică din partea credincioșilor.

Religia este o boală. Este o boală incurabilă. Aș spune că este o boală aproape neurologică. Spun asta pentru că primesc constant mesaje, de exemplu mesaje de la ortodocși care îmi spun: Ștefane, vei da socoteală pentru acea cruciuliță de la ureche. Ce îi vei spune lui Hristos când vei ajunge în fața Lui despre acea cruciuliță pe care nu ai purtat-o la loc de cinste, și anume la sufletul tău, adică în dreptul inimii, la gât, ci la ureche. În gândul meu zic: Doamne, dacă doar pentru asta o să dau socoteală, m-am scos, primesc Raiul”, a spus artistul.

Acesta a mărturisit că are doi prieteni, de confesiuni diferite, alături de care îi este aproape imposibil să abordeze subiectul religiei, pentru că, inevitabil, se stârnește un conflict.

Religia asta este o boală, o boală incurabilă, o boală care nu adoptă niciodată împărtășirea, ci mai degrabă polemica, este ceva groaznic. Să nu cădeți pradă acestui năvod neurologic urât, separator, care nu are nicio treabă cu dragostea”, a declarat Connect-R.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.