Culiță Sterp  și partenera lui, Daniela Iliescu, s-au logodit într-o loc de poveste, în Cappadocia, Turcia, acolo unde se află pentru filmarea unui videoclip.

„A spus DA, frumoasa mea!  O să vedeți momentul în primul nostru videoclip împreună care are cea mai frumoasă melodie de dragoste făcută special pentru ea și pentru momentul ăsta, intitulată “Nu pot iubi alte femei” pfff ce emoții ne-au încercat pe amândoi, Doamne! În cei 3 ani care au trecut de când suntem împreuna și în cei 14 ani de când ne cunoaștem, mi-am dat seama că ești femeia lângă care vreau să trec si prin bune și prin rele toată viața, și femeia lângă care vreau și pot să evoluez pe toate planurile și alături de care vreau să am cea mai frumoasă familie, cu cât mai mulți copii! Te iubesc din toată inima mea”, a scris Culiță Sterp pe pagina sa de Instagram.

În mai puțin de 24 de ore de la publicare, postarea cântărețului a adunat peste 80.000 de aprecieri .

Și Daniela Iliescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care îi mulțumește lui Culiță Sterp pentru că o face fericită.

Am spus DA cu sufletul, înainte să realizez ce avea să ne pregătească destinul 🤍

Nu am crezut niciodată în iubirea din povesti, dar am știut mereu ca voi găsi omul căruia îi voi putea oferi toată iubirea mea și care la rândul lui mă vă iubi așa cum merit.

Și te-am găsit, sau mai bine zis regăsit pe tine și am realizat de ce destinul m-a adus înapoi acasă. De fapt m-a adus la tine. Și de aici, povestea continuă atât de frumos, că nu pot decât să îți mulțumesc pentru că mă faci fericită, pentru minunea din viața noastră, pentru toate provocările, încurajările, felul în care te dedici familiei noastre și pentru toate acele dovezi de iubire pe care le știm doar noi, pentru că alea sunt cele mai frumoase.

Te iubesc, frumosul meu!”,
a transmis Daniela Iliescu.

sursa foto: Instagram – Culiță Sterp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.