Un pui de căprioară care a ajuns în grija autorităţilor din Buzău a fost adoptat de o căţeluşă şi se hrăneşte acum sugând de la aceasta.

Puiul, care a fost văzut de un trecător în parcul Crâng din municipiu, a ajuns la AJVPS Buzău pentru a fi trimis în Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice de la Focşani. Odată ajuns în curtea AJVPS, puiul de căprioară a fost adoptat de o căţeluşă care i-a permis acestuia să sugă lapte alături de puiul ei.

Uneori supravieţuirea capătă nuanţe incredibile!

Dacă cei mai mulţi nu dădeau nicio şansă la viaţă puiuţului de căprioară găsit în Crâng, graţie unor oameni cu suflet mare de la AJVPS Buzău, puiul a fost preluat în menajeria lor alături de celelalte animale, şi, aproape de neimaginat, a fost adoptat de o căţeluşă alături de puii ei!  Imaginile vorbesc de la sine!

Am încercat să ducem puiul la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice de la Focşani, însă ne-a fost comunicat că este prea mic şi nu au posibilităţi de îngrijire! Iată însă că dragostea de mamă depăşeşte orice bariere chiar şi în lumea necuvântătoarelor!”, a scris  viceprimarul municipiului Buzău, Ionuţ Apostu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.