TJ Miles a participat la o sesiune live de întrebări și răspunsuri pe canalele sale de socializare, unde a primit diverse întrebări din partea fanilor curioși să afle cât mai multe despre fostul concurent de la Survivor România.

Unul dintre urmăritorii lui TJ  l-a întrebat pe acesta cum a fost când a aflat de războiul din Ucraina, faimosul de la competiția din Republica Dominicană declarând că speră ca această problemă să se rezolve cât mai curând.

Când am aflat de război a fost foarte nașpa, mă gândeam dacă e ok familia mea în România, mă gândeam că trec avioanele cu bombe peste România, sau nu știu ce era în capul meu. Dar se pare că războiul e doar în Ucraina și nu ne afectează pe noi decât economic, adică totul e mai scump.

Pandemia văd că a dispărut. Covid 19 nu mai e cum era. Am fost chiar la mall astăzi și nu am avut mască. Pentru mine a fost prima dată anul acesta când am fost într-un loc public fără mască.

Deci, sunt lucruri rele, dar și lucruri bune. Îmi pare rău pentru Ucraina și sper să se rezolve problema cu războiul, că nu e ok. Eu cred în pace, nu în război”, a transmis TJ Miles.

Întreaga sesiune de întrebări și răspunsuri poate fi urmărită aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.